Op een date gaan is natuurlijk hartstikke spannend, zeker als dit je eerste date met deze persoon is. Je wilt dan graag een goede indruk maken en daar wil je best een stapje extra voor zetten. In dit artikel geven we je een aantal tips over hoe je een goede eerste indruk maakt.

Lachen!

Niets geeft zo’n goede eerste indruk dan een vriendelijke, zachte lach. Loop daarom ook niet naar je date toe met een serieus gezicht, maar zet een vriendelijk lachje op. Je zult zien dat je dan ook veel prettiger ontvangen wordt en dat het ijs tussen jullie al snel gebroken zal zijn. Iedereen kijkt immers liever tegen een lachend gezicht aan.

Besteed wat extra aandacht aan je uiterlijk

Daarmee bedoelen we natuurlijk niet dat je de gekste dingen uit de kast moet halen, het is namelijk wel belangrijk dat je gewoon jezelf blijft. Doe kleding aan waar je je zelfverzekerd in voelt, zoals dat leuke truitje, of juist die gave hakken. Als jij je zelfverzekerd voelt, zul je dat direct uitstralen naar je date en dat geeft dan ook direct een goede indruk.

Zelfverzekerdheid zit hem in de kleine dingen, zo kan je kapsel veel voor je houding doen. Ben je niet tevreden over je haar, of wil je graag nét even dat stapje extra doen? Probeer dan eens wat extensions van Hairextensions Voordeel. Zo kun je heel gemakkelijk je haar een boost geven, zonder dat je veel werk of geld daaraan moet besteden.

Toon interesse

Niets is zo vervelend als iemand die direct weer vergeet wat je aan het vertellen bent. Toon daarom ook oprechte interesse in de ander. Luister gezellig naar elkaar en voer een gesprek. Zo laat je niet alleen zien dat je de ander serieus neemt, maar bouw je ook nog eens een band op samen. Een goed gesprek kunnen voeren is namelijk een van de sleutels tot een goede relatie.

Maak oogcontact

Je kunt geen klik met iemand krijgen als je hem niet aan durft te kijken. Maak daarom voldoende oogcontact. Met dit contact laat je ook weer zien dat je interesse in de ander hebt. Er wordt niet voor niets gezegd dat ogen de poorten naar de ziel zijn. Als iemand over een onderwerp praat, kun je vaak aan zijn ogen al zien hoe hij zich bij dat onderwerp voelt.