Voor het beveiligen van uw woning kiest u natuurlijk een bedrijf met ervaren beveiligingsexperts, dat producten van de hoogste kwaliteit gebruikt. Quickblue is een officieel PKVW erkend bedrijf. Een PKVW erkend bedrijf is gespecialiseerd in het bouwkundig beveiligen van uw woning.

Deze erkenning krijgt een onderneming natuurlijk niet zomaar in de schoot geworpen. Hiervoor moet het bedrijf aan een aantal belangrijke eisen voldoen:

– Dit betekent dat wij minimaal 1 medewerker in dienst hebben, die de opleiding PKVW-beveiligingsadviseur succesvol heeft voltooid.

– Alle Quickblue medewerkers hebben hiervoor een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) ingediend

– Ons eigen pand voldoet aan strikte beveiligingseisen van het PKVW voor door hen erkende bedrijven

Waar staat het PKVW keurmerk voor?

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoende beveiligd zijn tegen inbraakpogingen en voldoen aan de eisen voor sociale veiligheid. Indien een woning niet goed beveiligd is duurt de gemiddelde inbraakpoging slechts 30 seconden. Als uw woning voorzien is van het PKVW-keurmerk, zal een inbreker deze in de meeste gevallen overslaan, omdat hij dan bij voorbaat weet dat dit huis niet gemakkelijk te betreden is. De PKVW maatregelen zorgen dus voor een hoge mate van zekerheid en een veilig gevoel. We zetten de belangrijkste voordelen van dit keurmerk even op een rijtje voor u:

– Inbraakgevoeligheid neemt af met maar liefst 80%

– De totale beveiliging van een woning wordt gecontroleerd, ook brandbeveiliging en verlichting worden hierin meegenomen

– Bij vele verzekeraars ontvang je korting op je inboedelverzekering als je woning extra beveiligd is

– De beveiligingsmaatregelen worden uitgevoerd door een erkende PKVW beveiligingsexpert

Als officieel PKVW erkend bedrijf, beschikt Quickblue over gedegen expertise als het gaat om het beveiligen van uw woning. De PKVW beveiligingsadviseur van Quickblue zal hierbij op een aantal vereisten letten:

– Het hang- en sluitwerk dient gecertificeerd te zijn en voorzien van het SKG keurmerk

– Voldoende verlichting bij de buitendeur

– Goed zicht vanuit de hal naar buiten

– Rookmelders op elke verdieping en op de voorgeschreven plekken

Een Quickblue PKVW expert op bezoek?

Quickblue is dus bij uitstek, de juiste keus, als het gaat om het vervangen van uw sloten en het beveiligen van uw bezittingen. Wij beschikken tevens over een ruim aanbod aan moderne alarm- en camerasystemen, die extra zekerheid bieden ten aanzien van inbraakpreventie. Bent u benieuwd of uw woning voldoet aan de PKVW eisen voor sociale veiligheid? Dan kunt u een veiligheidsscan doen via de website politiekeurmerk.nl. Als hierna mocht blijken dat u behoefte heeft aan tips of adviezen om uw veiligheidsgevoel te verhogen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen per week beschikbaar. Informeer vandaag nog naar het PKVW keurmerk via uw vertrouwde slotenmaker in Zaandam of uw slotenmaker in Almere.