Indonesie Sliders japan Costa-Rica-OrangeBlue

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Agenda

No current events.

Originele artikel op blikopnieuws.nl

Foto Blik op NieuwsSas van Gent - Over een 2 weken is het zover: Van 20 t/m 24 juli wordt het Internationaal Folklore Festival Zeeland opnieuw gehouden.

Tijdens die week moeten er rond de 120 gasten onder gebracht worden. Dit is elk jaar opnieuw een hele opgave.

Op dit moment is het festival nog dringend op zoek naar gastouders. De organisatie wil daarom graag een beroep willen doen op jouw gastvrijheid!

Als gastouder bied je onderdak aan 1 of meerdere gasten. Dit hangt af van je persoonlijke voorkeur en natuurlijk de beschikbare slaapruimte.
Wat houdt het verder in: zorgen voor een goed verzorgde slaapplaats en maaltijden. Samen met de gasten ben je verantwoordelijk voor het tijdig aanwezig zijn op repetities, voorstellingen en overige activiteiten die bij het festival horen. Dit klinkt nu allemaal erg formeel maar dat is het zeker niet. Heel vaak ontstaan er mooie nieuwe vriendschappen tijdens de festivalweek maar dat is natuurlijk afhankelijk van de relatie die je opbouwt gedurende die week.

Een van de drijfveren van gastouders is de gast kennis laten maken met de Nederlandse cultuur. Vaak wil de gast ook de gastfamilie laten proeven van zijn of haar cultuur: Zo gebeurt het vaak dat de gasten een avond koken om het gezin zo kennis te laten maken met hun keuken en gewoontes.

EDIT: Dit jaar zijn al onze gasten reeds ondergebracht bij gastgezinnen. Volgend jaar hebben we u wellicht nodig. Ziet u het zitten om volgend jaar onze gasten een tijdelijk verblijf te bieden? Kom dan van 20 t/m 24 juli naar het festival om het feest te beleven en geef u daarna op via gastouder[@]zeelandmeets.nl