Indonesie Sliders japan Costa-Rica-OrangeBlue

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Agenda

No current events.

Sas van Gent- Komende woensdag gaat het Internationaal Folklore Festival Zeeland van start. De aftrap vindt plaats op de Dolle Woensdagen in Breskens. Het Keizer Karelplein te Sas van Gent is van donderdag t/m zondag de uitvalbasis.

Voor de organisatie is het festival al in volle gang. Zo zijn een aantal vrijwilligers afgelopen zaterdag naar Duitsland afgereisd om de Indonesische groep op te halen en hebben een tiental Zeeuwse gezinnen zich al gastvrij opgesteld voor deze groep.
Het Internationaal Folklore Festival Zeeland zelf vindt komende week, van 20 t/m 24 juli, plaats. De hoofdlocatie van het " Zeeland Meets the World- festival" is het Keizer Karelplein te Sas van Gent. Op het Keizer Karelplein worden donderdag t/m zaterdag avondvoorstellingen gehouden en zondag een matineevoorstelling. Verder is het festival komende woensdag te vinden op de Dolle Woensdag in Breskens en zaterdag op Festival de las Culturas op de markt van Terneuzen.

4 internationale groepen bezoeken het festival dit jaar. Folklore liefhebbers kunnen dit jaar genieten van Argentijnse, Arabische, Indonesische en Japanse foklore. Verder worden alle voorstellingen op het Keizer Karelplein afgesloten met een afterparty. Deze worden verzorgt door The Gents, Gino and the Bulldoze Band, Suck on This en zondag wordt het festival in stijl afgesloten door de OrangeBand.
Alle voorstellingen van het " Zeeland Meets the World-festival" zijn gratis toegankelijk.